Standing rock een oproep aan de mensheid om te ontwaken

0

Stringige kazen

Te vermijden: vezelige kazen. Het zijn allesbehalve kaas, die ze in minimale percentages bevatten.

Consumeer in plaats daarvan: in dit geval is er geen “gezonde” versie; kazen kunnen worden gegeten door ze te beperken tot 2-3 wekelijkse porties als hoofdgerecht. Als je liever een zelfgemaakte hamburger wilt bereiden, neem dan een halfvette kaas naar keuze en snijd deze in dunne plakjes, zodat hij tijdens het koken een beetje smelt.
Kant-en-klaarmaaltijden, gepaneerd, diepgevroren, voorgebakken

Te vermijden: kant-en-klaarmaaltijden, diepvries kant-en-klaarmaaltijden, gepaneerd en voorgebakken. Vaak zijn het bereidingen met ingrediënten van mindere kwaliteit dan verse, rijk aan vetten, zout en diverse toevoegingen: het controleren van de etiketten is een must als je valide producten wilt vinden en bewust wilt consumeren.

Bevroren voedsel

In plaats daarvan consumeren: er is hier niet veel te ontsnappen, het alternatief is koken. Zelfs een gerecht dat door walging is bereid in vergelijking met zijn equivalent “klaar en ingevroren”, zal altijd beter zijn in de thuisversie. Het voordeel van het kunnen kiezen van de ingrediënten (betere olie voor gefrituurd voedsel, soepen gemaakt met verse groenten …) staat buiten kijf.
Koolzuurhoudende dranken, alcohol en energiedrankjes

Te vermijden: koolzuurhoudende en niet-koolzuurhoudende dranken (frisdranken) en energizers (energiedrankjes), alcoholische bereidingen. Suiker, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en allerlei additieven: moet ik je nog meer vertellen?

Frisdranken

Gebruik in plaats daarvan: koolzuurhoudend water met vers fruit (citroen, limoen, sinaasappel, maar ook ander fruit of munt), ijsthee gemaakt in de infusie zonder suiker, geschudde koffie zonder suiker. Alcohol is te mijden, maar als je echt niet kunt opgeven, drink dan het liefst een goed glas rode wijn tijdens de maaltijd.

Gezond eten betekent niet dat je jezelf de smaak ontneemt of kansen opgeeft. Voeding is het platform waarop u uw gezondheid, uw welzijn, uw toekomst bouwt. Je weet het misschien niet, maar veel dingen hangen af ​​van je voedselkeuzes die je schijnbaar veraf lijken.

VERBETER UW GEZONDHEID

  • U kunt uw lichaam en geest versterken door een gezond en correct dieet te kiezen dat u helpt uw ​​doelen te bereiken.
  • Het advies dat ik je kan geven is om te beginnen met het evalueren van voeding als een vorm van preventieve geneeskunde.
  • Als je dit doet, heb je speciale wapens tot je beschikking, functioneel voor je lichaam en je geest, die je leven in elk opzicht kunnen verbeteren.
  • Ketogeen dieet: wat het is, soorten en wat te eten?
  • 29 maart 2022 door beheerder

Het ketogeen dieet is in talloze variaties aanwezig, maar aan de basis daarvan ligt altijd de drastische vermindering van koolhydraten, in plaats daarvan het verhogen van de inname van gezonde eiwitten en vetten in het lichaam.

frisdrankenHet hoofddoel van dit dieet is in feite om meer calorieën uit deze elementen te halen dan uit koolhydraten en is gericht op het uitputten van de suikerreserves in het lichaam, door het vet te gebruiken voor de energie die het lichaam nodig heeft en het om te zetten in een echte machine vetverbranding.

Wanneer u probeert af te vallen met een algemeen beperkend dieet, werkt het lichaam niet zoals het zou moeten; het is geprogrammeerd om op natuurlijke wijze energie te verbruiken en vet te verbranden.

Volgens de principes van het ketogeen dieet is het daarom niet nodig om gewicht te verliezen door overtollige calorieën te elimineren, omdat deze benadering de wortel van het probleem negeert en ingaat tegen de natuurlijke mechanismen van het lichaam. we moeten niet minder eten om af te vallen, maar beter eten; deze levensstijl vermindert ook cardiovasculaire risico’s, verlaagt de bloedsuikerspiegel bij mensen met diabetes en verhoogt de hersenactiviteit, waardoor de concentratie wordt bevorderd.