Vitamine D is nodig voor de opname van calcium

0

Vitamine D. Vitamine D is eigenlijk belangrijk voor de opname en het gebruik van mineralen in het spijsverteringskanaal en de bloedbaan. Elke vitamine is eigenlijk vrij ongebruikelijk, omdat ze alleen in een minimale hoeveelheid voedselproducten worden aangetroffen. Rauwe melkproducten, vrije eieren, lever en sommige visproducten zoals levertraan zijn eigenlijk de enige bronnen die deze voedingsstoffen leveren in de benodigde hoeveelheden.

Vitamine D is belangrijk

Vitamine D is een andere in vet oplosbare vitamine, die cruciaal is voor een gezond en evenwichtig gebit en botweefsel – Startpagina. Het klopt dat het lichaam met behulp van de zon zelf percentages van vitamines zou kunnen maken, maar toch is het essentieel dat er genoeg van allemaal naar het voedsel gaat. Veel gezondheidsorganisaties erkennen dat de aanbevolen dagelijkse behoefte aan vitamine D zeker ook laag zal zijn.

  • vitamine-d-is-nodig-voor-de-opname-van-calciumVitamine D is essentieel om ervoor te zorgen dat het lichaam gemakkelijk calciummineralen uit de maaltijden in het darmstelsel kan opnemen en ook kan opslaan in botweefsel en tanden.
  • Een ernstig vitamine D-tekort kan leiden tot kinderen bij volwassenen en ook rachitis Osteomalacie – beide aandoeningen definiëren een beginnende botweefselverweking. Hieruit blijkt duidelijk dat een tekort aan vitamine D normaal en omvangrijk is.

Een klinische studie van het moderne dieet ontdekte dat Noren vijftig keer zoveel vitamine D hebben als Amerikaanse Amerikanen om gezond te worden.”. Het overzien van lichaamsvet oplosbare vitamines in ons voedsel. Het dieet van de westerse kant heeft vaak de neiging om dit te doen, namelijk een laag vetgehalte en oplosbare vitamines. A-vitamines zoals D en A worden in het normale productieproces eigenlijk normaal beschadigd of afgebroken. Zo zijn bijvoorbeeld bijtende melk en room van attributen uitzonderlijke leveranciers van zowel vitamine A als D.

Tijdens het pasteurisatieproces, waarbij de zuivel hoog wordt verhit, vallen deze voedingsstoffen echter weg. Om de verloren voedingsstoffen te vervangen, gebruiken verschillende melkverwerkende planten door de mens gemaakte vitamines in hun producten.

Desalniettemin, goede documentatie dat deze gefabriceerde stoffen gemakkelijk niet zo effectief door het lichaam kunnen worden gebruikt als hun volledig natuurlijke versies.
Opzettelijke extractie van belangrijke vitamines. De andere oorzaak voor de ontoereikendheid van ons voedsel aan in vet oplosbare vitamines is dat deze doelbewust samen met het overtollige vet worden verwijderd. Gezondheidsbedrijven, waaronder de American Center Organization, die de Amerikaanse diëtistenorganisatie en veel artsen in de gezondheidszorg hebben, en ook de media hebben ons team aangescherpt, dat lichaamsvetten van wezens slecht voor ons zijn en een van de belangrijkste wortel oorzaak van ernstige degeneratieve aandoeningen zijn eigenlijk.

  • Ze zorgden ervoor dat we ons niet herinnerden dat de in vet oplosbare vitamines, die afhankelijk zijn van onze gezondheid en welzijn, alleen in de vette delen van huisdierenproducten voorkomen. Vermindering van het lichaamsvetgehalte letsel gezondheid en welzijn.
  • Is eigenlijk magere zuivel voor magere melk, dan met de room alle in vet oplosbare vitamines eruit. Je snijdt het vet dat uit een gebraad of zelfs een vleeskip komt, de huidlaag eruit die naar de uitgaven gaat van in vetweefsel oplosbare vitamines. Het gedrag van stijlvol, om het vetgehalte van het voedsel te verlagen, samen met een minimale opname van in vet oplosbare vitamines. Deze strategie is gevaarlijk voor ons bedrijf.

Mineralen

Het minerale materiaal is eigenlijk een ander, zij het verwant onderwerp. Onze moderne dieetplannen omvatten slechts een fractie van de real-time, die de voedselproducten van onze voorouders presenteerde. Het dieet van inheemse volkeren is wat mineraal eigenlijk is – zoals vandaag 10 fünfun-dzwanzigmal rijker aan mineralen – afhankelijk. Moderne behandelingsmethoden blijven uit de buurt van de mineralen van voedselproducten en logen ze ook allemaal uit.

Een verstoorde spijsvertering belemmert de opname van mineralen.

Een verstoorde voedselvertering of opname van voedingsstoffen resulteert in de zorg, omdat het lichaam dan zo moeilijker is om de weinige resterende mineralen op te nemen. Mineralen worden snel geconsumeerd als onderdeel van het metabolisme van het lichaam en verhogen ook de vraag naar mineralen, uiteindelijk door stress en angst.
Verschillende andere variabelen die de vraag naar mineralen verhogen, zijn de consumptie van koffie en ook verschillende andere cafeïnehoudende cocktails, blootstelling aan ecologische giftige stoffen en medicijnen. Bijgevolg is zonder veel individuen van een of zelfs meerdere essentiële mineralen.

Calcium, co en ook magnesium mineraal

Botten en tanden zijn eigenlijk voor verschillende apparaten, van alle mijnstoffen, zeker niet alleen van fluoride. Hoewel fluoride in verband met het voorkomen van gaatjes wordt beschouwd als vitaler dan alle andere mineralen, hebben gezonde en uitgebalanceerde tanden natuurlijk meer van een medicijn nodig. Ook een bepaald gehalte aan Sango calcium, magnesium en sporenelementen zoals vanadium,zink en boor zijn erg belangrijk voor de opbouw van de tanden. Vanwege onze uitgeputte gronden zijn deze elementen in onze moderne maaltijden een uitdaging om te vinden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here