Blijf bezig

0

Zorg voor gemoedsrust.

Het is een bijzondere tijd in je leven en het is normaal om nerveus te zijn en stoom af te blazen op eten. De mening van de voedingsdeskundige is duidelijk: “In deze gevallen is het erg handig om regels te hebben om te respecteren.

  1. Stel tijden in voor maaltijden en snacks en knabbel alleen rauwe groenten naar believen, die een uitstekende bron van vitamines en mineralen zijn met zeer weinig calorieën “.
  2. Nerveuze honger, legde de psycholoog uit, “is een prikkel die 3 tot 5 minuten aanhoudt”. Als je op dat moment weerstand kunt bieden, “misschien een telefoontje plegen, een wandeling maken, je concentreren op iets leuks, dan kun je het overwinnen”.
  3. Er is niets dat honger kan beheersen, behalve wilskracht.

Over het algemeen, voegt Floriana eraan toe, “werken wonderpillen, waarmee je honger kunt elimineren of calorieën kunt verbranden, niet of, als ze dat wel doen, zulke bijwerkingen hebben dat het beter is ze niet in te nemen”.

Gezonde voeding moet een levensstijl worden, waarbinnen er (af en toe) tranen kunnen zijn, die het gewichtsverlies niet te veel in gevaar brengen. Voor de rest, concludeert Floriana, “moet je leren om geen angst en frustratie over eten te strooien en eten terug te geven op de juiste plaats voor voeding en gezelligheid”.

Een andere tip kan zijn om de afdeling van de supermarkt te vermijden waar het voedsel is dat je het meest verleidt, of om te voorkomen dat het voedsel in huis zichtbaar is, om zo de prikkel van honger te verminderen.

Melarossa’s advies aan toekomstige bruiden

Bereid Melarossa’s lichtrecepten voor. Met het oog op het volgende samenleven met je vriend, zullen ze nuttig zijn voor het vinden van veel smakelijke ideeën om in de keuken te experimenteren en ze zullen je ook dienen als een uitstekende manier van entertainment: koken helpt je om jezelf af te leiden.

Probeer elke dag een stevige wandeling van 30/40 minuten te maken, of train jezelf met de oefeningen om thuis te doen, voorgesteld door Melarossa-fitnessexpert Giovanna Lecis. Tot slot nog een laatste tip: kijk vaak naar de mooie jurk die je op je trouwdag zult dragen en je zult zien dat je nooit meer toegeeft aan zoetigheden.

  1. melarossas-advies-aan-toekomstige-bruidenAls je advies nodig hebt, bekijk dan onze wiki-sectie of schrijf naar onze psycholoog, Floriana Ventura.
  2. Waarom is het zo belangrijk om een ​​correct dieet te volgen? Wat zijn de voedingsmiddelen die u moet vermijden en welke moet u vaker eten? Laten we het samen zien.
  3. Onze gezondheid kan en mag niet alleen afhangen van de kwaliteit (en kwantiteit) van de medische zorg die we ondergaan, of de medicijnen die we nemen. Hieronder vallen ook preventie, lichaamsbeweging en gezond eten.
  4. Voor je lichaam zorgen is niet zomaar ijdelheid, integendeel, het is een heel pure vorm van liefde voor jezelf en voor de mensen die met ons verbonden zijn.

Het volgen van een gezond en uitgebalanceerd dieet is de beste manier om onze gezondheid te beschermen, en naar alle waarschijnlijkheid de meest effectieve vorm van preventie die er bestaat.