Monsanto voedsel oorlog gmo zaden en dieren

0

Tips om nerveuze honger te verslaan Nerveuze honger: wat te eten?

Een eenvoudige en effectieve manier om te veel eten te voorkomen, is door uw dieet te concentreren op gezond, zelfgemaakt voedsel.Probeer de consumptie van witte bloem te beperken, wissel dit af met volkorenmeel, en eet met mate alles wat rijk is aan vetten en suikers, en uiteraard bewerkt en bewerkt vlees.

Het volgen van een dergelijk dieet geeft je een groter gevoel van verzadiging per calorie-eenheid. Op deze manier is het natuurlijker voor u om automatisch alle andere voedingsmiddelen uit te sluiten die u ertoe brengen te eten, zelfs als u geen honger heeft.

Hoe nerveuze honger te bestrijden?

Het is een van de tips in het boek “The Hungry Brain” van de Amerikaanse onderzoeker Stephan J. Guynet, dat heel eenvoudige antwoorden geeft over hoe je nerveuze honger kunt bestrijden en valse hersenstimuli kunt herkennen.

Een essentieel boek om te begrijpen waarom je eet ongeacht de eetlust, maar vooral om te leren hoe je de hunkering kunt stillen en dus niet het risico loopt aan te komen.

Advertentie nerveuze honger, hoe begeerte te beheersen?

Het onderzoek, dat de wetenschapper op 360 graden heeft gedaan naar de wereld van voeding en zwaarlijvigheid, is gebaseerd op de instinctieve circuits van de hersenen die leiden tot overeten.

  • Bijvoorbeeld die die de aantrekkingskracht tot bepaalde voedingsmiddelen bepalen, die eetlust en verzadiging, slaap en circadiane ritmes bepalen.
  • Volgens de auteur “is het mogelijk om deze instinctieve circuits in belangrijke mate te beheersen.
  • Op welke manier? Door aandacht te besteden aan het voedsel om je heen, wat je eet, hoe je slaapt en je lichaam beweegt maar ook hoe je omgaat met stress”.

advertentie-nerveuze-honger-hoe-begeerte-te-beheersenVolgens Guyenet in het boek dat leert hoe je hongeraanvallen kunt beheersen, “wil niemand overmatig en jarenlang achter elkaar eten, met het risico op hart- en luchtwegaandoeningen of diabetes”.

  1. Ontdek alle details of bestel het boek op.
  2. Nerveuze honger en stress: strategieën
  3. Als je denkt dat je nerveuze honger wordt veroorzaakt door stress, is het allereerst belangrijk om het element stress te identificeren en een plan aan te nemen om ermee om te gaan.
  4. Dit geeft je het gevoel dat je de situatie onder controle hebt. Stressvolle omstandigheden waarvan je denkt dat je ze niet op afstand kunt houden, zijn erg slecht voor je gezondheid.
  5. Deze verhogen in feite de niveaus van nerveuze honger exponentieel, waardoor het bijna onmogelijk te beheersen is.