Nestlé: Water is géén fundamenteel mensenrecht

0

De voorzitter van de raad van bestuur van het voedingsmiddelen concern Nestlé , Peter Brabeck, heeft de opmerkelijke uitspraak gedaan dat “water géén fundamenteel mensenrecht” is. Hij vindt het een extreem standpunt dat water een fundamenteel recht moet zijn voor iedereen. De voorzitter van Nestlé is ervan overtuigd dat de mensen moeten beseffen dat water een waarde heeft en om die waarde duidelijk te maken plakken wij er een prijs op. “Voor iedereen die geen toegang heeft tot schoon drinkwater zijn er tal van oplossingen”, aldus Brabeck.

Over concrete oplossingen sprak hij niet.De man heeft al eerder opmerkelijke uitspraken gedaan. Zo is hij bijvoorbeeld ook geen voorstander van natuurlijke, organische landbouw. Hij vindt genetisch gemanipuleerde landbouw beter. Hij is al eerder in opspraak gekomen toen hij vrouwen ging aansporen om hun baby’s geen borstvoeding meer te geven en is zelfs zover gegaan dat hij bij de https://www.gewoon-nieuws.nl/ verschillende overheden ging lobbyen met de boodschap dat vrouwen beter konden overschakelen op (Nestlé) instant voeding.

Winst maken

dorstDat deze topman van Nestlé volkomen de weg kwijt is lijdt geen twijfel. Hij verwart het natuurlijke leven met het maatschappelijke leven. Dat hij als mens een armzalig leven leeft blijkt uit de omschrijving van zijn maatschappelijk leven. Deze omschrijft hij als volgt:  “De ultieme sociale verantwoording van een bedrijfsleider is het maken van zoveel mogelijk winst.

Zo kan de bevolking aan het werk blijven”. Die  man is dus alléén maar bezig met winst maken en wil daarom alles wat vrij voorkomt in de natuur afpakken van de mens, door hem er vervolgens voor te laten betalen als hij het nodig heeft.

De mens zelf bestaat gemiddeld voor 65% uit watermoleculen en moet ongeveer 3 liter water per dag drinken om dat percentage op peil te houden. Als water dus al geen fundamenteel mensenrecht meer is, wat blijft er dan nog over? Moeten we straks ook nog gaan betalen om te mogen ademhalen? Gaat hij de lucht zodanig vergiftigen dat hij geportioneerd lucht in flesjes kan gaan verkopen? Het uiteindelijke doel van deze man is om jou de prijs van drie liter frisdrank per dag te laten betalen voor gewoon drinkwater, terwijl je niet zonder kan. Naar ons gevoel “Bio-terrorisme” in optima forma! Laat hem maar eens vertellen waar je terecht kan als je geen toegang tot schoon drinkwater hebt. Uit rivieren en beken kan je niet meer drinken, juist omdat bedrijven als Nestlé al hun afval en gemanipuleerde gore rotzooi erin hebben geloosd en nog steeds lozen.

Gevaarlijk

Dit soort voorzitters zijn gevaarlijk. Zij zijn gevaarlijk omdat  zij letterlijk aan alles véél geld willen verdienen. Zij zijn het onkruid en de wildgroei als resultaat van een te vèr doorgeschoten kapitalistisch systeem. Het op een absurde wijze van steeds meer winst maken is in hun bol geslagen en als een obsessie tot het “ultieme” doel verheven. Het uiteindelijke resultaat ervan is dat je al vóór je geboorte geld op je rekening moet hebben staan om te kunnen overleven. Degenen die zo’n maatschappij willen opzetten moeten wel psychopaten zijn. En, het is niet alléén Nestlé die er dit soort praktijken op nahoudt., alle conglomeraten werken wat betreft winst maken op dezelfde wijze. De psychopaten die daar de leiding hebben zouden ogenblikkelijk moeten worden weggestuurd en opgenomen in “winst-ontwenningsklinieken”. Voor hen is het leven niet iets wonderlijks en bijzonders, maar gewoon keiharde business. O wee, de mensheid die van dit soort bestuurders afhankelijk wordt en in het uiteindelijke maatschappelijke resultaat ervan moeten leven.

Boycot

Met zo’n man aan de leiding verdient Nestlé het om totaal geboycot te worden en zodoende  uit te drogen en te verdorren in de brandende zon van de woestijn! Zonder water!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here