Gezond eten: 10 handige tips om beter te leven met Mareblu Origineel

0

Mentaliteit

Een verzameling handige tips en zeer slimme strategieën om gezond te leren eten, afvallen en je beter te voelen zonder grote opofferingen (omdat het dieet het beste moment van de dag kan worden als je weet hoe je jezelf beter kunt organiseren!).

10 zeer nuttige tips, 10 punten om te kopiëren en plakken en voor altijd te bewaren, klaar? Straat!

Het is de basis van alles, als je geest niet open is, begin er dan niet eens aan, het zou allemaal tijdverspilling zijn gecombineerd met onnodige opofferingen. Zoek de motivatie in jezelf, vraag jezelf af waarom je dit doet en vind het juiste antwoord. Wat ik je wel kan vertellen is dat een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd dieet je leven enorm zullen verbeteren.

Gestelde doelen. Het dieet is niet alleen bedoeld om gewicht te verliezen, maar het zal zeker je lichaam vormen. Maak een foto van jezelf voordat je begint en elke twee weken maak je exact dezelfde foto, heb je die? Zet ze nu naast elkaar, heb je het verschil gezien?

Hoe gezond eten?

Laten we naar het onderwerp gaan, het belangrijkste onderwerp, hoe eet je gezond? Weg met het gekke idee om alleen van groenten en fruit te leven en maak je klaar om gezonde ingrediënten te ontdekken die je op duizend verschillende manieren kunt combineren (in de volgende punten zal ik er specifiek over praten).

Tonijn. Weinigen kennen hem grondig en velen wijzen hem af, verkeerd! Tonijn is een gezond voedingsmiddel en helpt, wanneer het in de juiste dosering wordt geconsumeerd, bij het opbouwen van een uitgebalanceerd dieet.

Probeer de Light Sea Blue Tuna, je ontdekt alle smaak van tonijn in olijfolie met 60% minder vet; het wordt direct op de visplaats verwerkt en dankzij de combinatie van stomen en heel weinig olijfolie wordt het praktisch zonder vloeistof bewaard (superlicht!).

hoe-gezond-etenLiever iets lekkers?

Het Mareblu-assortiment bestaat ook uit een uitstekende tonijn in olijfolie en, voor de gezondheidsbewuste, is de natuurlijke Mareblu-tonijn zeker iets voor jou, allemaal rigoureus verwerkt op de visplaats! Houd je niet van tonijn? Focus op malse en smakelijke makreelfilets om te mixen in zomerse gerechten of om te gebruiken als specerij voor pasta en rijst.

Heb je je nog niet overtuigd? Als je heel weinig tijd hebt om te eten, maar je geeft veel om smaak en gezondheid, dan zijn er de uitnodigende salades verrijkt met Mareblu-groenten en -granen, welke kies je dan?