De dj de anarchist hans irma schiffers

0

Tot slot, voor diegenen die willen weten waarom goed slapen zo belangrijk is en wat het verband is tussen slaapkwaliteit, gewicht en overgewicht, raad ik aan om naar mijn podcast te luisteren die volledig gewijd is aan zoete slaap.

In de tussentijd zijn er enkele previews die uitleggen wat de meest opvallende elementen zijn.

Zoals de naam van het project aangeeft, gaat het er niet om tussenbeide te komen bij de verkoop, productie of reclame voor junkfood, maar in wezen om de diepe motivaties die kinderen ertoe aanzetten alles te eten en om de mogelijke hefbomen te definiëren waarop kan worden gereageerd om ongepaste gedrag. .

  • Om beter te begrijpen wat jongeren treft, hebben de auteurs meer dan 11.800 interviews afgenomen in negen Europese landen (Nederland, België, Denemarken, Finland, Duitsland, Polen, Portugal, Roemenië en Groot-Brittannië) met tienjarigen.
  • Door middel van vragen over levensstijl en eetgewoonten probeerden we de factoren of situaties te identificeren die kinderen onweerstaanbaar vinden, en uit hun mening te extrapoleren wat hen ertoe zou kunnen bewegen te veranderen.

De motiverende benadering leidt tot zeer complexe resultaten, zoals uitgelegd door Liliya Nureeva, van de Universiteit van Aarhus, die deelneemt aan het onderzoek, tijdens de presentatie van de resultaten: “Sommige kinderen vinden dat het gemakkelijker is om junkfood te weerstaan ​​als men elimineert alle ongezonde voedingsmiddelen uit het dieet.

  1. Anderen vinden het effectiever om hun toevlucht te nemen tot verschillende soorten afleiding wanneer ze de drang voelen om een ​​toetje te eten.
  2. Weer anderen stellen een lijst met regels voor zichzelf op, zoals elke dag fruit en groenten eten, en proberen zich daar naar de letter aan te houden.
  3. Sommigen denken dan dat een winnende strategie zou kunnen zijn om de consumptie van verboden voedsel te beperken tot alleen het weekend.

Lemand stelt ook zeer persoonlijke en originele oplossingen voor.

lemand-stelt-ook-zeer-persoonlijke-en-originele-oplossingen-voorZoals u kunt zien, is er waarschijnlijk geen enkele manier om kinderen te helpen beter te eten, en het is goed om hiermee rekening te houden bij het nadenken over specifieke preventieprogramma’s.

“Het belangrijkste – legde Nureeva uit – is om in te grijpen op kennis: te vaak hebben kinderen geen idee welk voedsel goed voor hen kan zijn of schadelijk kan zijn en hiervoor benaderen ze het ergste zonder zich zorgen te maken over de gevolgen die ze negeren. “.

Bovendien – vervolgt de onderzoeker – kunnen we alleen door hun motivatie te versterken, hopen dat we blijvend gezond gedrag opwekken, waardoor kinderen bewust worden van volwassenen en mogelijk een normaal gewicht krijgen.