Oekraïense soldaat getuigt: “Wij haalden MH17 neer”

0

Lachen omdat pro-Russische militie de schuld kreeg

Een Oekraïense soldaat die deel uitmaakte van de bemanning  van de batterij die verdacht wordt van het neerhalen van vlucht MH17 op 17 juli dit jaar, heeft in het openbaar voor de eerste keer getuigd dat de raketinstallatie werd bediend door Oekraïense militairen, en niet door de rebellen zoals het Westen beweert.

Hij en zijn voormalige crewleden van de raketinstallatie barstten in lachen uit toen ze hun regering hoorden zeggen dat de installatie bekijk het werd bediend door pro-Russische rebellen, en dat zij het vliegtuig hadden neergeschoten.

Een Engels vertaald transcript van een interview op 15 december is op 17 december gepost op “UkraïneWar.info” door onderzoeksjournalist Michael Collins. Hij is zeer nauw betrokken geweest bij meerdere onderzoeken naar de oorzaken die hebben geleid tot het neerhalen van MH17.

Barack Obama

Wat betreft de reden waarom de Oekraïense regering dit deed is het ook duidelijk; Obama had dringend behoefte aan een ontstellend incident. Een vreselijke gebeurtenis moest de EU en andere geallieerde landen over de streep trekken voor hun deelname aan de verzwarende economische sancties die Rusland moeten verzwakken.

Verzwaring sancties

Zodra het toestel was neergehaald kwamen zowel de Oekraïense als de regering Obama met de mededeling dat zij overtuigend bewijs hadden dat het toestel was neergehaald door pro-Russische rebellen in het zuidoosten van Oekraïne. Alle VS-geallieerde landen slikten kritiekloos Obama’s beschuldiging, stapten allemaal aan boord en deden mee aan een verzwaring van de sancties tegen Rusland.

Adolf  Hitler

“False Flag” operaties worden door inlichtingendiensten zo genoemd als een overheid een terreuractie laat uitvoeren om angst te zaaien of om een tegenstander te kunnen beschuldigen. Net zoals Adolf Hitler in 1933 deed in Duitsland. Hij liet de “Reichstag” platbranden en gaf er de ‘linksen’ de schuld van. Deze actie stelde hem in staat om de totale macht te grijpen in Duitsland.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here